Hard Disk'e atılan dosyalar kilitlenmiş

sefacandemiroglu

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncellikle herkese iyi akşamlar. Laptopumdan hard diske zamanında dosyalar atmıştım fakat masaüstü bilgisayarımda hard diski açınca attığım dosyaların şifrelendiğini fark ettim hiçbir şekilde açılmıyordu. Her şeyi denedim olmadı sonra bu hard diski dosyaları aktardığım Laptop'a taktım orada kilit simgelerini kaldırabiliyordum. Kaldırıp masaüstü bilgisayarıma taktığım zaman dosyalarıma erişmeye başladım. Daha sonra masaüstü bilgisayarıma format atmam gerekli bazı sebeplerden ötürü, masaüstündeki tüm gerekli dosyaları özel anılar vb. benim için çok önemli hepsi hard Disk'e attım. Formattan sonra hard diski tekrardan masaüstüme taktım bir baktım attığım dosyalar tekrardan şifrelenmiş. Dosyayı hangi ana bilgisayardan aktardıysan kilitlenen dosyaları açabiliyorsunuz fakat aktarımı yaptığım ana bilgisayar olarak görmüyor şu anki masaüstümü kilidi hiçbir şekilde açamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz? (Başka kullanıcı adı ile girdiğimiz için kilidi açamıyorum yani bir önceki kullanıcı yönetici hesabıyla kitlediğim için açılmıyor formattan önceki hesabım ile kilitledim büyük ihtimalle.)
Örnek olarak:

Dosyalar.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayırlı olsun,önemli dosyalar varsa güle güle deme vakti çünkü BitLocker açmışlar veya açmışsınız açamazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı