T Tragers Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Daha test tamamlanmamış halinde bile kırmızı bölgeler var. Tamamlandıgında bircok kırmızı bolge oluyor. Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Daha test tamamlanmamış halinde bile kırmızı bölgeler var. Tamamlandıgında bircok kırmızı bolge oluyor. Bilgisi olan var mı?
7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 31 Aralık 2024 #2 Tragers dedi: Eki Görüntüle 2385921 Daha test tamamlanmamış halinde bile kırmızı bölgeler var. Tamamlandıgında bircok kırmızı bolge oluyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme yaptın mı eğer yaptığında düzelmiyor veya düzeliyor sonra tekrar yine oluyorsa hard diskin ömrünü tamamlamış %100 kullanım gibi sorunlar yaşıyorsan bunun işaretçisi Artı 0 Eksi
Tragers dedi: Eki Görüntüle 2385921 Daha test tamamlanmamış halinde bile kırmızı bölgeler var. Tamamlandıgında bircok kırmızı bolge oluyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme yaptın mı eğer yaptığında düzelmiyor veya düzeliyor sonra tekrar yine oluyorsa hard diskin ömrünü tamamlamış %100 kullanım gibi sorunlar yaşıyorsan bunun işaretçisi
KS KS T Tragers Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #3 766888 dedi: Disk birleştirme yaptın mı eğer yaptığında düzelmiyor veya düzeliyor sonra tekrar yine oluyorsa hard diskin ömrünü tamamlamış. %100 kullanım gibi sorunlar yaşıyorsan bunun işaretçisi. Genişletmek için tıkla... %100 kullanım hep öyle zaten disk birleştirme yapmadım ama. Artı 0 Eksi
766888 dedi: Disk birleştirme yaptın mı eğer yaptığında düzelmiyor veya düzeliyor sonra tekrar yine oluyorsa hard diskin ömrünü tamamlamış. %100 kullanım gibi sorunlar yaşıyorsan bunun işaretçisi. Genişletmek için tıkla... %100 kullanım hep öyle zaten disk birleştirme yapmadım ama.
7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 31 Aralık 2024 #4 Tragers dedi: %100 kullanım hep öyle zaten disk birleştirme yapmadım ama. Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme defrag yap Hızlı getir, Windows Search, Defender ve bu servisleri kapatsan iyi olur direkt ReviOS kur sistemine Artı 0 Eksi
Tragers dedi: %100 kullanım hep öyle zaten disk birleştirme yapmadım ama. Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme defrag yap Hızlı getir, Windows Search, Defender ve bu servisleri kapatsan iyi olur direkt ReviOS kur sistemine