Hard diske kurulan oyun çalışmıyor

russ

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda C ve D diski olmak üzere iki diskim var. C diskim SSD, D diskim ise HDD. C diskine Windows kurulu D'ye ise oyunları kuruyorum fakat hata alıyorum. Oyunları C diskinde X86'ya taşıdığım zaman bu hatayı almıyorum, oyun açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-11 115842.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 109

Taşımanız yetmez, onunun kurulum dosyaları C diskinizde bu yüzden klasörü D ye alsanız bile açamazsınız oyunları. Bunun çözümü oyunları ilk setup ile kurarken seçili diski D yapıp sıfırdan D ye kurmanızdır.

Oyunun düzgün yüklendiğine emin misin?

Oyun direkt kurulu olarak indi sadece crack yaptım. İçinde setup yok.

Hocam oyun setup sız kurulu olarak indi sadece crack yaptım. Uncharted oyunu da böyleydi kurulu inmişti crack yaptım D diskinde açmadı C de X86'ya oyun dosyasını taşıdım orada açılmaya başladı oyun burada da aynı sorun var. Ben D de nasıl oynayacağım oyunları?

Korsan oyun mu? Bazen korsan oyunların crack dosyasından da kaynaklanabiliyor bu sorun.

Evet hocam korsan.

Kurulu inen RAR dosyası elinizde hala var ise onun dışında oyun ile ilgili ne varsa silin ve RAR dosyasını D ye en baştan açarak deneyin.

Kurulu inen RAR dosyası elinizde hala var ise onun dışında oyun ile ilgili ne varsa silin ve RAR dosyasını D ye en baştan açarak deneyin.

RAR dosyası olarak gelmedi hocam. Steam D ye kurulu oyunlar oraya iniyor açılıyor sıkıntı yok fakat korsan oyunlarda sıkıntı var anlayamadım gerçekten. Acaba Windows'un içinde olan DLL tarzı şeylere ulaşamıyor olabilir mi korsan oyunlar? Çünkü Windows'un olduğu yere X86'ya taşıyınca açılıyor hepsi.

Evet olabilir, eksik olan DLL dosyalarını indirmeyi deneyebilirsiniz ancak bildiğim kadarıyla güvenli değil deniliyordu. O yüzden direk indirin diye önermiyorum, araştırabilirsiniz.

Evet olabilir, eksik olan DLL dosyalarını indirmeyi deneyebilirsiniz ancak bildiğim kadarıyla güvenli değil deniliyordu. O yüzden direk indirin diye önermiyorum, araştırabilirsiniz.

Hocam ama elsik DLL dosyası yok ki. Olsa oyunu diğer diskte açmaz. Sorun ne anlayamadım bir türlü.

Hocam sorunu çözdüm. HDD'deki program files klasörüne taşıyınca sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…