Hard diski çıkardığımda bilgisayar bootlamıyor

Daha fazla  
Windows SSD de yüklü. Arızalı HDD'yi çıkarttığım zaman bilgisayar açılmıyor boot HDD de gözüküyor. HDD'yi çıkarttığımda bilgisayar açılmıyor insert boot disk and press any key hatası veriyor.

Screenshot_1.png

Or HDD'yi taktığımda düzeliyor. Ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'i ve HDD var başka bir şey yok. Windows SSD'ye yüklü HDD'yi çıkartıyorum kabloyu çekiyorum, SSD kalıyor bilgisayarı açıyorum Windows bootlanmıyor insert boot disk and press any key hatası veriyor. HDD'yi geri taktığımda bilgisayar açılıyor. HDD boot menüsünde Windows Boot Manager olarak gözüküyor ama SSD'nin yanında SATA slot numarası ve ismi yazıyor sadece.
Windows Boot Manager'in üstündeyken enter'e bastıktan sonra ne görüyorsunuz?

Görselde sorun zaten belli, EFI bölümü HDD'nin içinde, EFI olmadan nasıl sistemi boot edecek.

HDD'yi çıkaracaksanız ya yeniden SSD'ye format atacaksınız ya da EFI bölümünü yeniden oluşturacaksınız.

Görselde sorun zaten belli, EFI bölümü HDD'nin içinde, EFI olmadan nasıl sistemi boot edecek.

HDD'yi çıkaracaksanız ya yeniden SSD'ye format atacaksınız ya da EFI bölümünü yeniden oluşturacaksınız.

bu attığın işlemleri yaparsam sorun çözülür mü?

failure dedi. Bu komutlarda boot olan harddiski seçmeyeceğiz dimi

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    247,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Son girdiğiniz komutu büyük harf, küçük harflere uyarak tekrar deneyin.

EFI bölümünü SSD'ye oluşturacaksınız, rehberi birebir uygulamanıza rağmen çalışmıyorsa format atmak gerekiyor.
En son alttaki komutları yazdım böyle bir şey çıktı ama windows D de yüklü değil c de

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    299,1 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı