Hard diski sabitlemeden tutmanın zararı var mıdır?

Soru yukarıda arkadaşlar. Böyle tutmanın kasaya veya başka bir parçaya bir zararı olur mu? Hard diski yerinden cikaramadigim için diğer hard diski böyle koymaya karar verdim.
Sabitlemedim bir sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20211215_134813.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 94
Hocam bir zararı olur mu onu zaman gösterir. Sonuçta HDD. Ama bir zarar teşkil edeceğini düşünmüyorum. Bant ile sabitlerseniz daha iyi olur. Ben öyle yapmıştım.

Sıkıntı çıkmaz. Sadece kasayı taşıyacak olursanız boşta olduğunu unutmayın, kasanın içinde takla atıp darbe alırsa o zaman sıkıntı olur.

İşinizi garantiye almak istiyorsanız sabitlemelisiniz. Sorunuza gelince siz bir yere sabitlemeseniz bile şuan nispeten sabit yani kasayı hareket ettirmediğiniz sürece bir sorun olmaz. Ama bu olmayacağı anlamına da gelmez. Burada karar size kalıyor.

Kanka onu hemen sabitle yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim mekanik disk her daim sabit ve hareketsiz durmalı darbelerden korunmalı muhafaza edilmeli benden söylemesi.

Sana önerim ters koyma kardeşim. Ve 4 bir tarafdan sabitle çünkü dönüi esnasında hafif bir sarsıntı beat sektör e neden olabilir sabitleye biliyorsan 4 vidasınıda at.

İşlemci fanı ne alaka kardeşim.
Anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…