Oynatmayacagim tabii fakat böyle çalışmasının diğer parçalara gerek yazılımsal gerek donanımsal bir sorun çıkartmasını istemiyorum.Hocam çalışırken kasayı hiç oynatmayacaksan sorun yok.
Oynatmayacagim tabii fakat böyle çalışmasının diğer parçalara gerek yazılımsal gerek donanımsal bir sorun çıkartmasını istemiyorum.Hocam çalışırken kasayı hiç oynatmayacaksan sorun yok.
Oynatmayacagim tabii fakat böyle çalışmasının diğer parçalara gerek yazılımsal gerek donanımsal bir sorun çıkartmasını istemiyorum.
Harddiske zarar gelirse gelsin pek umrumda değil. Diğer parçalarını etkilemesini istemiyorum.@UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım.
@UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım.
Harddiske zarar gelirse gelsin pek umrumda değil. Diğer parçalarını etkilemesini istemiyorum.
Hocam düz olmuyor kablolar yetmiyor ama denerim.Ama fotoğraf da ters konumlanmış. Düz konumlandırmanı tavsiye ederim.
Bir zararı olur mu?öyle bırak ozaman kardeşim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.