Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 15 Aralık 2021 #11 UluErdem25 dedi: Hocam çalışırken kasayı hiç oynatmayacaksan sorun yok. Genişletmek için tıkla... Oynatmayacagim tabii fakat böyle çalışmasının diğer parçalara gerek yazılımsal gerek donanımsal bir sorun çıkartmasını istemiyorum.
UluErdem25 dedi: Hocam çalışırken kasayı hiç oynatmayacaksan sorun yok. Genişletmek için tıkla... Oynatmayacagim tabii fakat böyle çalışmasının diğer parçalara gerek yazılımsal gerek donanımsal bir sorun çıkartmasını istemiyorum.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 15 Aralık 2021 #12 arabesk seven adam dedi: Oynatmayacagim tabii fakat böyle çalışmasının diğer parçalara gerek yazılımsal gerek donanımsal bir sorun çıkartmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dümdüz zemine bassaydı daha iyi olurdu ancak böyle de bir sıkıntı olmamalı.
arabesk seven adam dedi: Oynatmayacagim tabii fakat böyle çalışmasının diğer parçalara gerek yazılımsal gerek donanımsal bir sorun çıkartmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dümdüz zemine bassaydı daha iyi olurdu ancak böyle de bir sıkıntı olmamalı.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 15 Aralık 2021 #13 @UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım. arabesk seven adam dedi: @UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Harddiske zarar gelirse gelsin pek umrumda değil. Diğer parçalarını etkilemesini istemiyorum.
@UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım. arabesk seven adam dedi: @UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Harddiske zarar gelirse gelsin pek umrumda değil. Diğer parçalarını etkilemesini istemiyorum.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 15 Aralık 2021 #14 arabesk seven adam dedi: @UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım. Harddiske zarar gelirse gelsin pek umrumda değil. Diğer parçalarını etkilemesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer parçalara bir şey olmaz.
arabesk seven adam dedi: @UluErdem25 kablo boyu yetmiyor hocam maalesef. Böyle bir sıkıntı çıkmaz umarım. Harddiske zarar gelirse gelsin pek umrumda değil. Diğer parçalarını etkilemesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer parçalara bir şey olmaz.
bedirhhan Picopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #15 Ama fotoğraf da ters konumlanmış. Düz konumlandırmanı tavsiye ederim.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 15 Aralık 2021 #16 bedirhhan dedi: Ama fotoğraf da ters konumlanmış. Düz konumlandırmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam düz olmuyor kablolar yetmiyor ama denerim.
bedirhhan dedi: Ama fotoğraf da ters konumlanmış. Düz konumlandırmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam düz olmuyor kablolar yetmiyor ama denerim.
bedirhhan Picopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #17 öyle bırak ozaman kardeşim
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 15 Aralık 2021 #18 bedirhhan dedi: öyle bırak ozaman kardeşim Genişletmek için tıkla... Bir zararı olur mu?