Hard diski taşıma

Emirhan 19

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni aldığım bilgisayarımda hem SSD hem de HDD var, SSD 128 GB HDD ise 500 GB ama maalesef HDD bozuldu. Eski bir bilgisayarım vardı ondaki HDD'yi buna takabilir miyim? Sorun çıkaracağını düşündüğüm kısım ise şu an aktif PC'de Windows SSD'ye kurulu eski PC'de ise HDD'ye kurulu yani bozulma gibi bir şey olabilir mi? SSD'deki Windows 11, HDD'deki ise Windows 8.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni aldığım bilgisayarımda hem SSD hem de HDD var, SSD 128 GB HDD ise 500 GB ama maalesef HDD bozuldu. Eski bir bilgisayarım vardı ondaki HDD'yi buna takabilir miyim? Sorun çıkaracağını düşündüğüm kısım ise şu an aktif PC'de Windows SSD'ye kurulu eski PC'de ise HDD'ye kurulu yani bozulma gibi bir şey olabilir mi? SSD'deki Windows 11, HDD'deki ise Windows 8.
Hocam eski hdd yi biçimlendirecekseniz sorun olmaz biçimlendirmeyecekseniz açılışta size hangi işletim sistemini kullanmak isteyeceğinizi sorar siz seçersiniz

Hocam eski HDD'yi biçimlendirecekseniz sorun olmaz biçimlendirmeyecekseniz açılışta size hangi işletim sistemini kullanmak isteyeceğinizi sorar siz seçersiniz.

Yani biçimlendirme ne demek bilmiyorum direk olduğu gibi ondan ona alıp takacağım, peki taktığımda ilk çalıştırdığım zaman hangisini seçeceğimi sormama gibi bir ihtimal var mı misal kendi otomatik seçer gibi.

Yani biçimlendirme ne demek bilmiyorum direk olduğu gibi ondan ona alıp takacağım, peki taktığımda ilk çalıştırdığım zaman hangisini seçeceğimi sormama gibi bir ihtimal var mı misal kendi otomatik seçer gibi.
Hocam biçimlendirme hardddiskin içindekileri silecek misiniz demek.Sormama ihtimalı var bu durumda sistem windows 11 ile başlamaz ise biostan windows 11 olan diski 1.sıraya alabilirsiniz sorun olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı