Hard diskim sağlıklı mı?

Konunuzda ekran kartı ya da Driver Booster kaynaklı olabileceği söylenmiş. Konudaki arkadaşların dediklerini yaptıktan sonra mavi ekran aldıysanız yeni dosyaları paylaşmanız gerekirdi.
Minidump Yeni Minidump dosyalarım bunlar. Driver Booster'dan öncede aynı hataları alıyordum sonrada aynı hataları alıyorum herhangi bir değişiklik yok.

Driver Booster hala kullanıyor musunuz? Çünkü hala sürücü ile ilgili hata alıyor gibisiniz.

2 tane bu "DRİVRE IRQL" falan var.
1612630051419.png

Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol et güncel değil ise güncelle.

"DISM" rehberini uygula.

Ben tam emin olamadığım için sana sorayım dedim. @Assecreed "hardware" yazınca disk ile ilgiliydi değil mi? Çünkü 2 minidumpta aynı şekil böyle yazı vardı.
1612630272380.png

Windows güncellemesi var mı diye kontrol et. Güncelleme varsa yap.

Driver Booster hala kullanıyor musunuz? Çünkü hala sürücü ile ilgili hata alıyor gibisiniz.

2 tane bu "DRİVRE IRQL" falan var.
Eki Görüntüle 868670

Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol et güncel değil ise güncelle.

"DISM" rehberini uygula.

Ben tam emin olamadığım için sana sorayım dedim. @Assecreed "hardware" yazınca disk ile ilgiliydi değil mi? Çünkü 2 minidumpta aynı şekil böyle yazı vardı.
Eki Görüntüle 868672

Windows güncellemesi var mı diye kontrol et. Güncelleme varsa
Dün birkaç Windows güncellemesi gelmişti hepsini güncelledim fakat maalesef yine düzelmedi. Bende dün Windows Başlangıç Onarma yapmak istedim fakat, Başlangıç Onarma bilgisayarınızı onaramadı hatasını verdi ve Günlük dosyası: D:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt dosyasına yolladı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı