Ortadakini indirip bu uygulama sayesinde yapabilirsiniAOMEI Software Download Center
IfDownload free AOMEI backup software for easy data backup & recovery with both standalone backup tools for personal use and centralized backup solutions for business use. Free (Standard) and fully functional trials are available for Windows PCs, Windows Servers, iPhones, VMware & Hyper-V...www.aomeitech.com
Maalesef işe yaramadı.Ortadakini indirip bu uygulama sayesinde yapabilirsiniz.AOMEI Software Download Center
IfDownload free AOMEI backup software for easy data backup & recovery with both standalone backup tools for personal use and centralized backup solutions for business use. Free (Standard) and fully functional trials are available for Windows PCs, Windows Servers, iPhones, VMware & Hyper-V...www.aomeitech.com
Yok hocam ya disk böldüm sildim tekrar böldüm böyle oldu.Hocam önbellek için ayrılıyor diye biliyorum 3 MB çok önemli değil.
Yok hocam ya disk böldüm sildim tekrar böldüm böyle oldu.
Disk yönetiminde biri 1MB diğeri 2MB olmak üzere iki ayrılmamış alan var. Nasıl düzeltebilirim? Biçimlendirme yapamam yedeklerim var.
İstemediğiniz bölüme sağ tık> birim sil.
Silmiyor veya genişletme için kullanılamıyor.
Ortadakini indirip bu uygulama sayesinde yapabilirsiniAOMEI Software Download Center
Maalesef işe yaramadı.Ortadakini indirip bu uygulama sayesinde yapabilirsiniz.AOMEI Software Download Center
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.