Hard diskte bazı dosyalar görünmüyor

NWKB

Decapat
Bugün harddiskime farklı bir bilgisayardan yaklaşık 15 GB dosya indirdim. 460 GB civarı yer varken 445 civarına düştü. Evdeki PC'ye taktığımda hard disk hala 445GB boş alan gösteriyor ama indirdiğim dosyayı göremiyorum.

1685987822542.png

Bazan dosyayı kaydettiğim yeri unutuyorum. Var mı böyle bir ihtimal? Kaza ile taşımış bile olabilirsiniz. Gizli ögeleri göster seçeneğini de seçtikten sonra Arama çubuğunda bir arama yapın bakalım, belki çıkar.

Bazen dosyayı kaydettiğim yeri unutuyorum. Var mı böyle bir ihtimal? Kaza ile taşımış bile olabilirsiniz. Gizli ögeleri göster seçeneğini de seçtikten sonra arama çubuğunda bir arama yapın bakalım, belki çıkar.

Yok hocam sanmıyorum ama yine de baktım. Göremiyorum. Yarın indirdiğim bilgisayarda bakacağım orada çıkacak mı?

bide şu var;
aynı bilgisayarda bir ekran görüntüsü kaydetmiştim. o gözüküyor fakat açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum.
1685988810901.png

Yok hocam sanmıyorum ama yine de baktım. Göremiyorum. Yarın indirdiğim bilgisayarda bakacağım orada çıkacak mı?

Bir de şu var;
Aynı bilgisayarda bir ekran görüntüsü kaydetmiştim. O gözüküyor fakat açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum.
1685988810901.png

Nasıl çözebilirim?

ARA ya arama seçenekleri yazıp '' korunan işletim sistemi....'' çentiği kaldırın. Büyük bir ihtimal olmasa da mümkün. İlgili resim aşağıda.

Dosya Ekleri

• Korunan işletim sistemi.JPG
    Korunan işletim sistemi.JPG
    58,4 KB · Görüntüleme: 78
Daha önce de başıma gelmişti. Masaüstüne birkaç dosya kaydetmiştim ve bir daha açtığımda yoktu. RAM'den şüphelenmiştim ve değiştirdim zaten. Yarın yine indireceğim mecburen. 50'ye yakın dosya indirmiştim toplam 7GB. Assetto Corsa için.

En iyisi bir virüs taraması yap hocam, inşallahhh yoktur bir şeyler.

Yok hocam. Yine yok maalesef. Ben bu attığım ekteki olaya şaşırıyorum. 470GB boş diyor ama 447 gözüküyor. Aslında dosya orada bir yerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı