itravel5 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 1TB'lik bir hard diskim vardı içinde on binlerce resim ve video vardı, içine resim atarken bozuldu. Kurtarmam için ne yapmam lazım? Formatı RAW oldu. Son düzenleme: 10 Şubat 2024
1TB'lik bir hard diskim vardı içinde on binlerce resim ve video vardı, içine resim atarken bozuldu. Kurtarmam için ne yapmam lazım? Formatı RAW oldu.
Çözüm itravel5 10 Şubat 2024 Arkadaşlar sorunu çözdüm. Diskdigger adlı programla tarattığımda buldu dosyaların çoğunu şu an hala arıyor ama işe yaradı gibi.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Diskdigger adlı programla tarattığımda buldu dosyaların çoğunu şu an hala arıyor ama işe yaradı gibi.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #2 Cidden önemli verilerse hocam veri kurtarma işlemi yapan yerler profesyonel şekilde onlara başvurabilirisniz. 2000 civarı birfiyat çıkacaktır muhtemelen tahmini. Artı 0 Eksi
Cidden önemli verilerse hocam veri kurtarma işlemi yapan yerler profesyonel şekilde onlara başvurabilirisniz. 2000 civarı birfiyat çıkacaktır muhtemelen tahmini.
KS KS itravel5 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Arkadaşlar sorunu çözdüm. Diskdigger adlı programla tarattığımda buldu dosyaların çoğunu şu an hala arıyor ama işe yaradı gibi. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Diskdigger adlı programla tarattığımda buldu dosyaların çoğunu şu an hala arıyor ama işe yaradı gibi.
künyeci Megapat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 itravel5 dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm. Diskdigger adlı programla tarattığımda buldu dosyaların çoğunu şu an hala arıyor ama işe yaradı gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba veri kurtarma yazılımı denemek isterseniz. EaseUS data recovery. İbeesoft data recovery. İcare data recovery lisans anahtarları mevcut bilginiz olsun hepside orijinal lisanslardır. Uygun fiyata yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
itravel5 dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm. Diskdigger adlı programla tarattığımda buldu dosyaların çoğunu şu an hala arıyor ama işe yaradı gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba veri kurtarma yazılımı denemek isterseniz. EaseUS data recovery. İbeesoft data recovery. İcare data recovery lisans anahtarları mevcut bilginiz olsun hepside orijinal lisanslardır. Uygun fiyata yardımcı olurum.