Hard diskten ses geliyor ve bilgisayar donuyor

• Konuyu başlatan Banek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 659

Banek

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 gündür bu sorunla karşılaşıyorum. Hard diskten aniden yüksek ses geliyor ve bilgisayar donuyor, o an hiçbir işlem yapamıyorum. 1 dakika sonra düzeliyor. Format atsam bu sorun düzelir mi?

HDTune programını indirip diskinizin sağlık durumunu bir gözden geçirmenizi öneririm. Ayrıca HDSentinel ile de bakmanızı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. 2 gündür bu sorunla karşılaşıyorum. Hard diskten aniden yüksek ses geliyor ve bilgisayar donuyor, o an hiçbir işlem yapamıyorum. 1 dakika sonra düzeliyor. Format atsam bu sorun düzelir mi?
Formatla düzeleceğini sanmıyorum sorun donanımsal gözüküyor. Yakında yeni bir HDD almak zorunda kalabilirsin :/

Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ederim diskin sıcaklığı iyi hdtune uygulamsındada herşey yerinde gözüküyor sorun donanımsal yakın zamanda SSD alıcam iyi akşamlar

Artı -3 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı