Kullandığım HDD miladını doldurduğu için bilgisayarıma 240 GB Adata SSD aldım lakin HDD ile oynadığım MTA San Andreas ve Zula oyunu bu kadar FPS drop yemiyordu SSD'ye geçince oldu. Oyunlar dışında hiçbir sorun yok sadece oyunlarda FPS yüzünden kasma, donma gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Adata 240 GB SU650 ASU650SS-240GT-R 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
SSD bunlardan biriyse geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok. SSD'ler sorunlu.
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
Adata 240 GB SU650 ASU650SS-240GT-R 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
www.akakce.com
Arkadaşın attığı şeylere baktım evet sanırım böyle bunlar kronik sorunlu yapacak bir şey yok gibi gözüküyor yani eğer satan yer iade kabul ederse başkasını alabilirsiniz.
Arkadaşın attığı şeylere baktım evet sanırım böyle bunlar kronik sorunlu yapacak bir şey yok gibi gözüküyor yani eğer satan yer iade kabul ederse başkasını alabilirsiniz.
İnternetten sipariş vermiştim şimdi iade talebi oluşturuyorum. Kronik sorunu olmayan güvenerek alabileceğim 240GB'lik SSD'ler varsa bana önerir misiniz?
İnternetten sipariş vermiştim şimdi iade talebi oluşturuyorum. Kronik sorunu olmayan güvenerek alabileceğim 240GB'lik SSD'ler varsa bana önerir misiniz?
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.397,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Apacer 240 GB PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.