Welcome to the Wild West like you’ve never seen it before. When a tragic turn of events sets one man down a path of supernatural chaos and revenge, he must ...
Ben dün almıştım banada e-posta gelmedi. Bugün siteye girdim 24 saat geçtiği için sitede siparişlerim kısmında yeni key isteme butonu belirdi ona tıkladım oyun geldi.
Linklerin içine girin varsa yeni key yolla butonu orada oluyor bu genel görünüm. Gördüğüm kadarıyla hala ödeme tamamlandı aşamasında key gönderildi aşamasında değil isterseniz bekleyebilirsiniz. Key size gönderilene kadar iade süresi başlamıyor zaten.
Linklerin içine girin varsa yeni key yolla butonu orada oluyor bu genel görünüm. Gördüğüm kadarıyla hala ödeme tamamlandı aşamasında key gönderildi aşamasında değil isterseniz bekleyebilirsiniz. Key size gönderilene kadar iade süresi başlamıyor zaten.
Bekliyorum usta , ama dediğin yeni key yolla kısmını bulamadım voiduya güveniyorum, 1-2 gün daha bekler olmassa iade ederim çok pahalı birşey değil zaten .
Bekliyorum usta, ama dediğin yeni key yolla kısmını bulamadım voiduya güveniyorum, 1-2 gün daha bekler olmazsa iade ederim çok pahalı bir şey değil zaten.