Hard West Voidu'da 3,10 TL

AhmetKonyaspor

Decipat
Oyun kovboy temalı üstten bakışla oynanıyor. 3 liraya sakız parası. Satın alınca key e-posta adresinize geliyor.
Gameplay:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Voidu dan 2 tane oyun aldım dün gece 2side gelemdi mail olarak size bu oyun düştü mü?

Voidu dan 2 tane oyun aldım dün gece 2side gelemdi mail olarak size bu oyun düştü mü?
Ben dün almıştım banada e-posta gelmedi. Bugün siteye girdim 24 saat geçtiği için sitede siparişlerim kısmında yeni key isteme butonu belirdi ona tıkladım oyun geldi.
1719927187893.png

Hocam 2 oyun aldım ikisinde beklemede hala bı umut bekledim iade etmedim sizce ne yapayım .
Linklerin içine girin varsa yeni key yolla butonu orada oluyor bu genel görünüm. Gördüğüm kadarıyla hala ödeme tamamlandı aşamasında key gönderildi aşamasında değil isterseniz bekleyebilirsiniz. Key size gönderilene kadar iade süresi başlamıyor zaten.

Linklerin içine girin varsa yeni key yolla butonu orada oluyor bu genel görünüm. Gördüğüm kadarıyla hala ödeme tamamlandı aşamasında key gönderildi aşamasında değil isterseniz bekleyebilirsiniz. Key size gönderilene kadar iade süresi başlamıyor zaten.
Bekliyorum usta , ama dediğin yeni key yolla kısmını bulamadım voiduya güveniyorum, 1-2 gün daha bekler olmassa iade ederim çok pahalı birşey değil zaten .

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240703-213143.jpg
    Screenshot_20240703-213143.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 99

Technopat Haberler

Geri
Yukarı