Hardbrick sonrası IMEI gitmesi

wtf.en3s

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel Core İ5 6500 3.2GHz
Anakart:Msi B150 Gaming M3
Ram:HyperX Fury 8x2 2133MHz+Samsung 8x2 2600MHz
PSU:Gameforce GF750
GPU:Asus ROG Strix RX580 8GB
SSD:Samsung 256GB M2
HDD:Western Digital 1TB
HDD2:Seagate Barracuda 2TB
Meslek
Öğrenci
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar. Arkadaşlar geçen gün telefonumla uğraşırken (Note 8 Pro) hardbrick ettim. Telefonda sıfır tepki. Telefoncuya verdim bu sabah akşam okul çıkışı aldım telefonu. IMEI'sini orada kontrol ettiğimde 1. IMEI silinmişti 2. IMEI sorgulattigimda ASUS ZenFone 6 IMEI'si vardı.
Telefonum bir de TR cihazı kutusu IMEI'si her şeyi duruyor. Bu durumda ne yapmam gerek?

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar. Arkadaşlar geçen gün telefonumla uğraşırken (Note 8 Pro) hardbrick ettim. Telefonda sıfır tepki. Telefoncuya verdim bu sabah akşam okul çıkışı aldım telefonu. IMEI'sini orada kontrol ettiğimde 1. IMEI silinmişti 2. IMEI sorgulattigimda ASUS ZenFone 6 IMEI'si vardı.
Telefonum bir de TR cihazı kutusu IMEI'si her şeyi duruyor. Bu durumda ne yapmam gerek.

e-Devlet'te orijinal IMEI'ye sorgu yaptığımda anakart değişikliği sebebiyle kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI yazıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne kadar ücret aldılar? Tutar yüksek ise, anakart gerçekten değişmiş olabilir.

350 lira aldılar fakat telefonu vermeden önce telefonun arkası açıktı anakartin fotoğrafını çektim anakart aynı duruyor.

Telefonum bir de TR cihazı kutusu IMEI'si her şeyi duruyor. Bu durumda ne yapmam gerek?

e-Devlet'te orijinal IMEI'ye sorgu yaptığımda anakart değişikliği sebebiyle kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI yazıyordu.

Hardbrick edilen telefon zaten anakart değişimi gerekli veya bazı parçalar değişiyor.

Hardbrick edilen telefon zaten anakart değişimi gerekli veya bazı parçalar değişiyor.

Hocam hangi telefoncuya sorduysam dedi ki anakart değişimini sıradan adam yapamaz anca mi yetkili servisi yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı