Harddisk montajı nasıl?

TheLenta

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde eski bir kasa var ve bu kasada HDD kullanacağım. Aklıma takılan şey ise hard disk tam olarak takılmıyor. Yani bir tarafını sabitlesem dahi bir tarafı boşlukta kalıyor. Bu şekilde kullanmak Hard diske zarar verir mi?

75a3268a-d0dd-4a14-8c04-2dabdc04071a.jpg

Diğer sorum ise üstteki resimde gözüken, alt kısımdaki metal yere HDD tam olarak oturuyor. Fakat HDD çalışırken bu şekilde Hard diskin alt kısmının metal yere temas etmesi Hard diske zarar verir mi? HDD çalışırken alt kısmının havada olması gerektiğini aksi takdirde Hard diskin zarar görebileceğini duymuştum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.

c5529ab8-14b9-4594-9f55-3d9fb04717d1.jpg

O şekilde 8 senedir kullanıyorum. Bir arkadaşın kasada da kablo yetişmedi böyle taktım. O da 4 senedir kullanıyor. Ben bir sorun yaşamadım ama önermiyorum. Doğru şekilde takmak ve kullanmak en doğrusu.
Ben, eski PC diye pek fazla umursamadım.
Diğer arkadaşım da kablo masrafı yapmak istemedi.

-Bu mesajı okuyup öyle kullanmaya başlayan olur ve sorun yaşarsa sorumluluk kabul etmem. Sadece deneyimlerimi aktarmak istedim.

Merhaba arkadaşlar. Elimde eski bir kasa var ve bu kasada HDD kullanacağım. Aklıma takılan şey ise hard disk tam olarak takılmıyor. Yani bir tarafını sabitlesem dahi bir tarafı boşlukta kalıyor. Bu şekilde kullanmak hard diske zarar verir mi?

Eki Görüntüle 995884

Diğer sorum ise üstteki resimde gözüken, alt kısımdaki metal yere HDD tam olarak oturuyor. Fakat HDD çalışırken bu şekilde hard diskin alt kısmının metal yere temas etmesi hard diske zarar verir mi? HDD çalışırken alt kısmının havada olması gerektiğini aksi takdirde hard diskin zarar görebileceğini duymuştum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 995886

@Recep Baltaş abimin bir videosu var bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı