Muhtemelen sol alttadır. Anakartın fotoğrafını atarsan işaretleyebilirler, yada model belirtirsen internetten bulabilirler. Kenarlarda olur ve yatay da dikey de olabilir.Ya o L şeklinde dediğiniz kabloyu anakarta girmedi ya da ben beceremedim tekrar deneyim. Diğer dediğiniz kabloyu nerede bulabilirim PC nin kendi içinde mi
PSU kablo çıkıntılarının içerisinden boşta arkadaşın attığı gibi bir uzantı olması lazım onu uzun olan sokete takacaksın HDD üzerinde diğeri de küçük sokete takılıp anakart üzerinde sata1 sata2 sata3 sata4 diye yazması lazım küçük slotlar halinde enine sıralanmış şekildeYa o L şeklinde dediğiniz kabloyu anakarta girmedi ya da ben beceremedim tekrar deneyim. Diğer dediğiniz kabloyu nerede bulabilirim PC nin kendi içinde mi
Evet PSU'dan geliyor orada kablo arkadaş video atmış izleyere yapabilirsin hatta sen anakartı çek at işaretliyim ben.
Koydum anakart fotosunu satayı anladım da diğer psudan gelen dediğiniz kablo nasıl bir şeyEvet PSU'dan geliyor orada kablo arkadaş video atmış izleyere yapabilirsin hatta sen anakartı çek at işaretliyim ben.
Psu dan gelen kablo nasıl bir şeyPSU kablo çıkıntılarının içerisinden boşta arkadaşın attığı gibi bir uzantı olması lazım onu uzun olan sokete takacaksın HDD üzerinde diğeri de küçük sokete takılıp anakart üzerinde sata1 sata2 sata3 sata4 diye yazması lazım küçük slotlar halinde enine sıralanmış şekilde
Ya işte o PSU dan gelen uzantı yok ne yapmam lazım acaba ssd ye mi takılı oPSU kablo çıkıntılarının içerisinden boşta arkadaşın attığı gibi bir uzantı olması lazım onu uzun olan sokete takacaksın HDD üzerinde diğeri de küçük sokete takılıp anakart üzerinde sata1 sata2 sata3 sata4 diye yazması lazım küçük slotlar halinde enine sıralanmış şekilde
PSU'dan bir tane ekstradan kablo çıkması lazım PSU'ya takılı vaziyette belki kasanın arka paneline kalmıştır kabloların sıkıştığı yere bir aç bak istersen aynı SSD'ye takıldığı gibi bir uzun çipli kablo olması lazım bir PSU ekstra kablosuz olmaz illa boşta olması lazımo sarı kabloyla sata taktım şimdi diğer kabloyu nerden bulucam onu bilmiyorum hiç
Koydum anakart fotosunu satayı anladım da diğer psudan gelen dediğiniz kablo nasıl bir şey
Psu dan gelen kablo nasıl bir şey
Ya işte o PSU dan gelen uzantı yok ne yapmam lazım acaba ssd ye mi takılı o
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.