Harddisk Oyuna Girince Ses Çıkarıyor

Makaleler
4
Yer
Denizli
Yeni bilgisayar aldım yaklaşık 4 ay önce, eski bilgisayarımın HDD'sini taktım ancak diğer oyunlarda olmuyor Need For Speed Payback oyununa girince harddiskten garip sesler, geliyor sonra oyun açıldıktan sonra 10 20 saniye sonra kapanıyor sebebi nedir anlamadım şimdiye kadar bilgisayarda 20'den fazla oyun oynadım ama bu kadar yüksek grafikli oyun oynamadım, ekran kartından kaynaklandığınıda düşünmüyorum.Bir bilgisi olan varsa yazsın şimdiden teşekkürler.

Anakart: ASUS PRİME B250-M
İşlemci: İ7 7700
Ekran Kartı: ASUS EXPEDİTİON GTX 1050 Tİ
450W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuma yazma hızları yetişmiyor olabilir. Eskiden bu sorun bendede vardı fakat kendi kendine geçti. HD Tune ile tarayıp bizle paylaşırmısın ?

SSD ses çıkarmaz mümkün değil, bu arada sanırım sabit disk eski biraz. O halde zorlanıp daha hızlı çalıșması gerekir. Yani bu gayet baki bir durum.

SSD ses çıkarmaz mümkün değil, bu arada sanırım sabit disk eski biraz. O halde zorlanıp daha hızlı çalıșması gerekir. Yani bu gayet baki bir durum.
SSD ses çıkarmıyor zaten HDD ses çıkarıyor ses çıkarmaya başladıktan 10 20 saniye sonra kapanıyor oyun açıldıktan sonra SSD ye taşısam HDD den fark olur mu?
Buda okuma yazma değerleri SSD'nin

Benim laptopda da boştayken ses geliyor sinir oldum.

HDD'den ses gelmemesini sağlayamazsınız. Ölen mekanik disklerin yerine SSD koymaya çalışmalısınız. SSD daha uzun ömürlü, daha sessiz ve daha ekonomiktir. Günümüz sistemleri zaten HDD ile çalışmaya pek uygun değil. O yüzden bu tarz problemler yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…