Harddisk Oyuna Girince Ses Çıkarıyor

HDD'den ses gelmemesini sağlayamazsınız. Ölen mekanik disklerin yerine SSD koymaya çalışmalısınız. SSD daha uzun ömürlü, daha sessiz ve daha ekonomiktir. Günümüz sistemleri zaten HDD ile çalışmaya pek uygun değil. O yüzden bu tarz problemler yaşanıyor.
ya benim oyun SSD ye kurulu şuan ama harddiskten ses geliyor SSD'den ses gelmesi mümkün değil

ya benim oyun SSD ye kurulu şuan ama harddiskten ses geliyor SSD'den ses gelmesi mümkün değil
İlginç buldum. HDD'den normalde ses gelir. Bu normaldir. Ama okuma-yazma işlemi yapılmıyorsa normalde ses gelmemesi lazım. Diskin kafası dediğimiz verileri okuyan o araçta bir problem olabilir. Onu da ancak HD Tune Pro programıyla S.M.A.R.T verilerine bakarsanız kısmen anlaşılabilir. Diğer türlü anlamamız çok zor olur.

İlginç buldum. HDD'den normalde ses gelir. Bu normaldir. Ama okuma-yazma işlemi yapılmıyorsa normalde ses gelmemesi lazım. Diskin kafası dediğimiz verileri okuyan o araçta bir problem olabilir. Onu da ancak HD Tune Pro programıyla S.M.A.R.T verilerine bakarsanız kısmen anlaşılabilir. Diğer türlü anlamamız çok zor olur.
Sizinle nereden iletişime geçebilirim? instagram facebook whatsapp?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı