vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #21 Murat5038 dedi: Create tıkla. Genişletmek için tıkla... Harddisk'i seçtim ve bu ekran geldi. vayvan dedi: Harddisk'i seçtim ve bu ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Intel'e tıkladım ve bu ekran geldi. Şimdi ne yapacağım? Herhalde son adım burası.
Murat5038 dedi: Create tıkla. Genişletmek için tıkla... Harddisk'i seçtim ve bu ekran geldi. vayvan dedi: Harddisk'i seçtim ve bu ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Intel'e tıkladım ve bu ekran geldi. Şimdi ne yapacağım? Herhalde son adım burası.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2016 #22 Analyse tıklayacaksın.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #23 Murat5038 dedi: Analyse tıklayacaksın. Genişletmek için tıkla... Tıkladım. Şimdi ne yapacağım? vayvan dedi: Tıkladım. Şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Quick Search dedim.
Murat5038 dedi: Analyse tıklayacaksın. Genişletmek için tıkla... Tıkladım. Şimdi ne yapacağım? vayvan dedi: Tıkladım. Şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Quick Search dedim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2016 #24 Tamam ona tıkla.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #25 Murat5038 dedi: Tamam ona tıkla. Genişletmek için tıkla... Şimdi tarama gerçekleşiyor. Daha sonra ne olacak. Yazarsanız sevinirim çünkü bu geç saatlerde bitebilir. Ortada kalmayım.
Murat5038 dedi: Tamam ona tıkla. Genişletmek için tıkla... Şimdi tarama gerçekleşiyor. Daha sonra ne olacak. Yazarsanız sevinirim çünkü bu geç saatlerde bitebilir. Ortada kalmayım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2016 #26 Bittiğinde disk görünecektir. Linuxtan raw halini kontrol et düzelmesi lazım bitince. Düzelirse windows'a geçip disk birleştirme yapın o diskte.
Bittiğinde disk görünecektir. Linuxtan raw halini kontrol et düzelmesi lazım bitince. Düzelirse windows'a geçip disk birleştirme yapın o diskte.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #27 Murat5038 dedi: Bittiğinde disk görünecektir. Linuxtan raw halini kontrol et düzelmesi lazım bitince. Düzelirse windows'a geçip disk birleştirme yapın o diskte. Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme neden yapıyoruz? Bu harici hdd. Murat5038 dedi: Bittiğinde disk görünecektir. Linuxtan raw halini kontrol et düzelmesi lazım bitince. Düzelirse windows'a geçip disk birleştirme yapın o diskte. Genişletmek için tıkla... 'Read error at' dedi ve tarama durdu.
Murat5038 dedi: Bittiğinde disk görünecektir. Linuxtan raw halini kontrol et düzelmesi lazım bitince. Düzelirse windows'a geçip disk birleştirme yapın o diskte. Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme neden yapıyoruz? Bu harici hdd. Murat5038 dedi: Bittiğinde disk görünecektir. Linuxtan raw halini kontrol et düzelmesi lazım bitince. Düzelirse windows'a geçip disk birleştirme yapın o diskte. Genişletmek için tıkla... 'Read error at' dedi ve tarama durdu.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2016 #28 vayvan dedi: Disk birleştirme neden yapıyoruz? Bu harici hdd. Genişletmek için tıkla... Sağlam olarak düzelsin diye. Harici diye birleştirme yapılmaz mı sanıyordun?
vayvan dedi: Disk birleştirme neden yapıyoruz? Bu harici hdd. Genişletmek için tıkla... Sağlam olarak düzelsin diye. Harici diye birleştirme yapılmaz mı sanıyordun?
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #29 Murat5038 dedi: Sağlam olarak düzelsin diye. Harici diye birleştirme yapılmaz mı sanıyordun? Genişletmek için tıkla... Evet öyle sanıyordum. Hata verdi. 'read error at' dedi.
Murat5038 dedi: Sağlam olarak düzelsin diye. Harici diye birleştirme yapılmaz mı sanıyordun? Genişletmek için tıkla... Evet öyle sanıyordum. Hata verdi. 'read error at' dedi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2016 #30 vayvan dedi: 'Read error at' dedi ve tarama durdu. Genişletmek için tıkla... Tekrar tarama yapın. Yine aynı olursa kurtarabildiklerinizi oradan kurtarın.
vayvan dedi: 'Read error at' dedi ve tarama durdu. Genişletmek için tıkla... Tekrar tarama yapın. Yine aynı olursa kurtarabildiklerinizi oradan kurtarın.