Harddisk Parametre Hatası

Açılması lazım. Farklı bir işlem yapmadıysan açılır.
İsmi falan görünüyor fakat açılmıyor ve error veriyor.

Bu yöntemi deniyorum fakat çok yavaş gidiyor.
upload_2016-1-25_13-18-15.png

Bu yöntemi deniyorum fakat çok yavaş gidiyor.
E diski hasarlıysa NTFS'ye dönmüş gözüküyor yani görünmesi lazım. Tarama bittiğinde düzelir tabi öncesinde yazmadığın ve yapmaman gerek birşey yapmadıysan düzelir.

E diski hasarlıysa NTFS'ye dönmüş gözüküyor yani görünmesi lazım. Tarama bittiğinde düzelir tabi öncesinde yazmadığın ve yapmaman gerek birşey yapmadıysan düzelir.
Dediğim gibi bunu yapıyorumdum sonra bitmeden çektim harddiski. Sonra Linux'de açılmayınca tekrar CMD ile aynı komutu girdim. Fakat çok çok yavaş gidiyor. 3 güne anca biter gibi. O kadar da notebook açık kalamaz. İçindenbazı alacaklarım var. Onları alsam yeter. Programlar, müzikler, oyunlar önemli değil onlar nasılsa iner yine.

sonra bitmeden çektim harddiski.
Yanlışı yapmışssın işte. Düzelmez artık üst üste kronik yaptın, artık HDD'yi Linuxta görüyorsan dosyaları almaya çalış yoksa Windowstan alamazsın. Sonra diski biçimlendir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı