Harddisk RPM Bilgisi Gözükmüyor

moschino1903

Kilopat
Kolay gelsin, kasaya ekstra bir harddisk taktım arkadaşımın dediği üzere bir kere 7200 RPM yazmasına rağmen 5400 RPM çıktığı için kontrol etmemi istedi. 3 farklı program indirdim hiçbirinde RPM değeri yazmıyor yanı boş. SSD'nin bilgileri var harddiskin yok. Sebebi nedir? Kimlik bilgisiyle internetten araştırdığımda 7200 fakat SATA 3 demesine rağmen 2.6 gözüküyor programda RPM hiçbir türlü bilgisine ulaşamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılımda ne yazmakta?

Kolay gelsin, kasaya ekstra bir harddisk taktım arkadaşımın dediği üzere bir kere 7200 RPM yazmasına rağmen 5400 RPM çıktığı için kontrol etmemi istedi. 3 farklı program indirdim hiçbirinde RPM değeri yazmıyor yanı boş. SSD'nin bilgileri var harddiskin yok. Sebebi nedir? Kimlik bilgisiyle internetten araştırdığımda 7200 fakat SATA 3 demesine rağmen 2.6 gözüküyor programda RPM hiçbir türlü bilgisine ulaşamıyorum
Crystal Disk Mark indirin.

Hard Disk Sentinel Programı ile fotoğrafta gösterdiğim şekilde uygular mısınız?
1. Hangi disk olduğunu sağda ki bölmeden seçin.
2. Açılan sol sekmede bilgi kısmını seçin.
3. En son olarak en aşağıya inin ve ''Disk Bilgisi'' kısmından kontrol edin.

Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı