DemirBey154
Hectopat
Memnun ya da değilim demedim sorun var mı diye foto attım sadece.SSD al memnun değilsen.
Yani 8 GB RAM daha alsam sorun çözülmez PC artık çöp diyorsun.Kasma sorununun anakart, RAM ve işlemcinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü anakartın kullandığı chipset dolayısıyla işlemci artık ömrünü tamamlamış olduğundan güncel oyunlarda yeterli gelmez. Ayrıca anakartınızın en fazla desteklediği DDR3 1333MHz RAM'ler de çok eskide kaldığından ciddi anlamda performans kaybı yaşatır. Ekran kartınız sizi bir süre daha götürecektir.
Güç kaynağı kasma yaptırmaz lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın. Sıkıntı güç kaynağında olsa yani yetersiz gelse sistem yüke bindiğinde sistem bileşenlerine yeterli güç gitmediği için bilgisayar kapanır.Güç kaynağından da olabilir. Zira güç kaynağınız oldukça düşük.
Evet belirttiğim sistem bileşenleri güncel oyunları oynamak için eskide kalmış.yani 8gb ram daha alsam sorun çözülmez pc artık çöp diyosun
Kasma yaptırır ve bilgisayar kapanır dedğiniz gibi ve ben olabilir dedim. Sizde düzgün okursanız sevinirimGüç kaynağı kasma yaptırmaz lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın. Sıkıntı güç kaynağında olsa yani yetersiz gelse sistem yüke bindiğinde sistem bileşenlerine yeterli güç gitmediği için bilgisayar kapanır.
Evet belirttiğim sistem bileşenleri güncel oyunları oynamak için eskide kalmış.
Önce intel uyumlu güncel chipsetli bir anakart ve yüksek mhz ram alıp dene eğer yeterli gelmezse işlemcini de yükselt.
Siz direk yeni PC al deseydiniz daha kolay olurdu. Bir şey değişmediki ben bu işi ucuza kapatmak istiyorum.Güç kaynağı kasma yaptırmaz lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın. Sıkıntı güç kaynağında olsa yani yetersiz gelse sistem yüke bindiğinde sistem bileşenlerine yeterli güç gitmediği için bilgisayar kapanır.
Evet belirttiğim sistem bileşenleri güncel oyunları oynamak için eskide kalmış.
Önce Intel uyumlu güncel chipsetli bir anakart ve yüksek MHz RAM alıp dene eğer yeterli gelmezse işlemcini de yükselt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.