Harddisk takınca C ve D bölümlerine depolamanın dağıtabilir miyiz?

Tam olarak ne amaçladığınızı anlamadım,sistem yedeği mi almak istiyorsunuz.Sorununuzu yazar mısınız zahmet olmazsa?

C'yi boşaltıp D'ye aktarabilir miyiz? Böyle bir soru mu soruyorsun tam olarak amacın ne anlamadım ama Windows'u C'den D'ye taşımanın herhangi bir mantığı yok. HDD ekstradan takarsan o da E gibi bir ek depolama alanı oluşturur. Birincil diskin ile aynı harfte kullanamazsın bildiğim kadarıyla.

Tam olarak ne amaçladığınızı anlamadım, sistem yedeği mi almak istiyorsunuz. Sorununuzu yazar mısınız zahmet olmazsa?

Windows'umun yüklü olduğu yer C Windows'u D'ye aktarmak istiyorum bir de harici harddisk aldım taktığımda harici harddiskin depolama alanını diğer harddiskime aktarmak istiyorum.
konu başlığı evlere şenlik. Konu başlığındaki sorunuzu anlaşılabilir bir şekilde soracak olursanız cevap bulunur.​
Windows'u taşıyıp ne yapacaksınız? Amaç nedir?​

Windows'u daha düşük depolama alanı olan bir yere aktarmak istiyorum.

Windows'umun yüklü olduğu yer C Windows'u D'ye aktarmak istiyorum bir de harici harddisk aldım taktığımda harici harddiskin depolama alanını diğer harddiskime aktarmak istiyorum.

Öyle bir aktarım söz konusu değil. Windows'u neden D'ye aktarmak istiyorsun?

Windows'u daha düşük depolama alanı olan bir yere aktarmak istiyorum.

İlk olarak C yani sistemi taşımanız yedek almadan mümkün değildir. Bu yüzden D'yi bir yere aktarıp, biçimlendirip 2 diski birleştirmek gerekecektir.

Harici hard diskiniz ise USB yoluyla bağlanacak ve daimi olarak kullanacağınız bir birim olmadığı için BIOS esnasında geç algılanabilir, eğer daimi kullanmak istiyorsanız SATA yoluyla bağlaylayın Caddy method bu yollardan biridir araştırmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı