Harddisk test sonuçları

DarKKozmoS

Decapat
Harddiskime test yaptım sonuçlar bunlar, ilkinde neden fazlayken diğerlerinde az ve bu ne ifade ediyor?

2019-08-24.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakart ASUS TUF H370, HDD Seagate olmalı ve SATA 2 mi 3 mü bilmiyorum ama buradaki değerlerden HDD'nin sorunlu olup olmadığı belli olmuyor mu?

Buradan sadece harddiskinizin hız testini yapabilirsiniz. Genel HDD hız sonuçlarına göre bir sorun yok gibi gözüküyor. Bu değerler harddiskinizin okuma/yazma ve RPM değerlerine bağlı. HDD sağlık testi için HD Tune uygulamasını kullanabilirsiniz.

Anakart ASUS TUF H370, HDD Seagate olmalı ve SATA 2 mi 3 mü bilmiyorum ama buradaki değerlerden HDD'nin sorunlu olup olmadığı belli olmuyor mu?

Buradan sadece harddiskinizin hız testini yapabilirsiniz. Genel HDD hız sonuçlarına göre bir sorun yok gibi gözüküyor. Bu değerler harddiskinizin okuma/yazma ve RPM değerlerine bağlı. HDD sağlık testi için HD Tune uygulamasını kullanabilirsiniz.

Çözüm

çok teşekkür ederim ama önceden onunla baktmıştım süre doldu şu an. pc açıkken elektrikler gitti acaba dedim hdd ye bir şey mi oldu.çünkü cs de 270 fps almama rağmen 40 fps gibi gözüküyor,akıcı değil.haftalardır bunun neden kaynaklandığını arıyorum ama nafile.
başka bir program gerek lisansı bitti yani

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı