Harddisk Uyku Moduna Geçmiyor

bykorkmaz

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Merhaba arkadaşlar. Bir ay önce Samsung 850 EVO SSD satın aldım. Bilgisayarımdaki eski harddiski çıkarıp yerine SDD montajını yaptım. Ardından Windows 8 PRO kurulumu yaptım. Eski harddiskimi depolama olarak kullanmak amacıyla CD sürücüyü çıkarıp yerine kızak ile HDD montajını yaptım.
Sistemi SDD'ye kurduğum halde HDD uykuya geçmiyor. Güç modlarının plan ayarlarına girip harddiski kapatmak için geçecek süreyi bir dakika yapmama rağmen zamanında kapanmıyor. Arada uykuya geçiyor fakat kendiliğinden geri açılıyor. Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD özelliklerinde ekteki resimdeki seçenek işaretli mi? İşaretli ise çekini kaldırıp denermisiniz.
disk.jpg

Kullandığın bir program buna neden oluyor. Disk kullanan uygulamaları kapat.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu ihtimali bende düşünmüştüm fakat diski kullanan uygulamaları bulamamıştım. Bunu nereden öğrenebilirim.

goqhan06 Yanıtınız için teşekkür ederim. Belirttiğiniz kutucukta tik vardı kaldırdım. Ama ne yazık ki harddisk uykuya geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı