Harddisk ve SSD kayboluyor

Cicikuşşs

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımdaki harddisk ve SSD kendi kendine kayboluyor. Hiç başına gelen oldu mu? Sebebini bulamadım üçüncü kez de kaybolunca canıma tak etti artık ve grupta konu açmak istedim.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Üstteki resimde gördüğünüz gibi disk oluşturma ekranından diskler görünüyor, buradan oluşturduğumda bilgisayarımda görünüyor. Belirli olmayan bir zaman içerisinde de kayboluyorlar ve tekrardan bu şekilde harddiskleri oluşturuyorum. Tabi bu sırada içerisinde bilgi var ise bunlar siliniyor.

Neden bu şekilde oluyor olabilir?

Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımdaki harddisk ve SSD kendi kendine kayboluyor. Hiç başına gelen oldu mu? Sebebini bulamadım üçüncü kez de kaybolunca canıma tak etti artık ve grupta konu açmak istedim.

Eki Görüntüle 509383

Eki Görüntüle 509385

Üstteki resimde gördüğünüz gibi disk oluşturma ekranından diskler görünüyor, buradan oluşturduğumda bilgisayarımda görünüyor. Belirli olmayan bir zaman içerisinde de kayboluyorlar ve tekrardan bu şekilde harddiskleri oluşturuyorum. Tabi bu sırada içerisinde bilgi var ise bunlar siliniyor.

Neden bu şekilde oluyor olabilir?
İçerisinde ki veriler kendi kendine siliniyor ise HDD'niz ve SSD'nizde bir problem var demektir. HDDTUNE programıyla sağlık testi yapıp sonuçları paylaşın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı