Harddisk'e virüs girdi

Shiva001

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2020
Mesajlar
299
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1618884701565.png


PC bir anda yavaşladı. Windows gezgini bazen yanıt vermiyordu. Bunu yükledim baktım 2486 zayıf sektör diyor. Anlamadım, virüs falan mı girdi acaba?
 
PC bir anda yavaşladı. Windows gezgini bazen yanıt vermiyordu. Bunu yükledim baktım 2486 zayıf sektör diyor. Anlamadım, virüs falan mı girdi acaba?

Virüs değil, Harddisk donanım olarak ömrünün büyük bir kısmını tamamlamış, bayağı kötü durumda. Windows gezgininin yanıt vermemesinin sebebi bu. Ömrü bitmiş Harddiskin tamiri pek mümkün değildir. En kısa zamanda yeni Harddisk alın. Ne zaman tamamen bozulacağı belli olmaz, bozulursa da içindeki verileri kurtarma işlemi çok uğraştırır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı