Harddiske yüklenen bilgiler kayboldu

Barış Zafer

Kilopat
Bilgisayara format atmak için bilgileri taşınabilir harddiske yükledim format attım. Sonra bilgileri geri yükledim. Her şeyi geçen hafta yaptım fakat yeni fark ettim bilgilerin hepsi yok. 50 GB'lik dosyanın 700 MB duruyor ama klasörün özelliklerine bakınca doğru dosya ve klasör sayısı var ama hiçbirini göremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara format atmak için bilgileri taşınabilir harddiske yükledim format attım. Sonra bilgileri geri yükledim. Her şeyi geçen hafta yaptım fakat yeni fark ettim bilgilerin hepsi yok. 50 GB'lik dosyanın 700 MB duruyor ama klasörün özelliklerine bakınca doğru dosya ve klasör sayısı var ama hiçbirini göremiyorum.
Daha aktarım tamamlanmadan bağlantyı kesmiş olabilir misiniz?

Mekanik diskler de çok az RAM (812 baytes) vardır bunlar dosyaları hatırlamak içindir eski bir HDD ise bu RAM zamanla yıpranmaya başlar
HDD de bir bilgi verse arada sırada bir elektrik vermen gerekiyor muhtemelen elektrik gelmediği için onlar silinmiş olabilir
Geri döndürelemez :(
onları unutmuş olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı