serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar; harddiskimi taktım, biçimlendir diyor. İçindekileri nasıl kurtarabilirim?
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Eylül 2020 #11 Firehorse MK II dedi: Evet RAW olmuş. Önce USB diske Linux yazıp diske girmeyi dener misiniz? Bundan önce chkdsk /f /r H: deneyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Linux ne alaka? Açıklayabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Firehorse MK II dedi: Evet RAW olmuş. Önce USB diske Linux yazıp diske girmeyi dener misiniz? Bundan önce chkdsk /f /r H: deneyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Linux ne alaka? Açıklayabilir misiniz?
KS KS serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #12 Buyru. Hocam Dosya Ekleri image.jpg 394,6 KB · Görüntüleme: 755 Artı 0 Eksi
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #13 @EmirhanKod Linux RAW türündeki diskleri açabiliyordu, öyle kurtarmıştım eski diskimi. Şimdi hocam, Ubuntu ISO dosyasını USB belleğe yazdırmak - Ubuntu Türkiye Wiki bunları uygulayarak USB'ye Linux yazdırın. Artı 0 Eksi
@EmirhanKod Linux RAW türündeki diskleri açabiliyordu, öyle kurtarmıştım eski diskimi. Şimdi hocam, Ubuntu ISO dosyasını USB belleğe yazdırmak - Ubuntu Türkiye Wiki bunları uygulayarak USB'ye Linux yazdırın.
KS KS serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #14 Firehorse MK II dedi: @EmirhanKod Linux RAW türündeki diskleri açabiliyordu, öyle kurtarmıştım eski diskimi. Şimdi hocam, Ubuntu ISO dosyasını USB belleğe yazdırmak - Ubuntu Türkiye Wiki bunları uygulayarak USB'ye Linux yazdırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, bizim abi sinirlendi biçimlendir yaptı, yine de teşekkürler hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Firehorse MK II dedi: @EmirhanKod Linux RAW türündeki diskleri açabiliyordu, öyle kurtarmıştım eski diskimi. Şimdi hocam, Ubuntu ISO dosyasını USB belleğe yazdırmak - Ubuntu Türkiye Wiki bunları uygulayarak USB'ye Linux yazdırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, bizim abi sinirlendi biçimlendir yaptı, yine de teşekkürler hocam.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #15 @serran disk içindekiler silindi yani hocam, önemli bir şey yok muydu? Artı 0 Eksi
KS KS serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #16 Firehorse MK II dedi: @serran disk içindekiler silindi yani hocam, önemli bir şey yok muydu? Genişletmek için tıkla... Vardı da yedek harddiske atmıştım dedi sonradan yani o yüzden biçimlendirmiş, yordum sizi de kusura bakmayın ama bilgiler yine aklımda öğrenmiş oldum, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Firehorse MK II dedi: @serran disk içindekiler silindi yani hocam, önemli bir şey yok muydu? Genişletmek için tıkla... Vardı da yedek harddiske atmıştım dedi sonradan yani o yüzden biçimlendirmiş, yordum sizi de kusura bakmayın ama bilgiler yine aklımda öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #17 Önemli değil hocam. Artı 0 Eksi