Harddiski güçsüz bilgisayara güçlü bir M.2 NVMe SSD takarsak bilgisayar hızlanır mı?

Empina 256

Femtopat
Daha fazla  
Harddiski güçsüz bilgisayara güçlü bir M.2 NVMe SSD takarsak bilgisayar hızlanır mı?
Not: Ben hızlanır mı derken FPS kastetmiyorum.
Lütfen yorumlara yazmayı unutmayınız.

Not: Ben hızlanır mı derken FPS kastetmiyorum.
Lütfen yorumlara yazmayı unutmayınız.

Tabii ki hızlanır. Yüksek hızlı okuma ve yazması olan bir SSD 2020 için en iyisidir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD, SATA3 SSD ve M.2 NVMe SSD'lerin farkı. M.2 ile normal SSD arasında günlük kullanımda fark yok denecek kadar az.

HDD'den M.2 NVMe veya SATA SSD'ye geçmek ciddi bir hızlanma sunarken. SATA SSD'den NVMe SSD'ye geçmek pratikte o kadar hızlı olmuyor. İşletim sistemi en hızlı o kadar açılabiliyor. NVMe SSD'nin size faydası yüklü dosya transferlerinde ortaya çıkar.

Eğer yüksek dosya boyutları ile çalışmıyorsanız NVMe SSD'ye para harcamayın. Oyun için düşük bütçede bir SSD yeterli olur. Uzun ömür için Samsung 860 Evo tercih edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı