Harddiskim çok yavaş!

MarslıAdam

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Harddiskim çok yavaş çalışıyor. Nedenini ve eğer Bir çözümü varsa çözümünü öğrenebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    14,5 KB · Görüntüleme: 143
Ben ilk 120GB SSD aldığımda 350TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Şu an 150TL'ye bile bulunuyor. Zaten kullandığınız HDD boyutundan da anlaşıldığı üzere eski bir model. SSD alırsanız çok büyük fark olduğunu göreceksiniz.

Merhaba arkadaşlar. Harddiskim çok yavaş çalışıyor. Nedenini ve eğer bir çözümü varsa çözümünü öğrenebilir miyim?
Bir HDD için hızı normal. 7200RPM bir diske veya SSD'ye geçerseniz sorun çözülür.

Arkadaşlar benim Bad Sector taraması bu durumda sizce ne yapmalıyım? Bir de tarama neden 1 saat 47 dakika sürüyor?

Eki Görüntüle 352040
O disk bende olsaydı Low Level Format ile yazılımsal sorunları bitirir HDD Regenerator ile o sektörleri kapatmayı denerdim. Hasarlı sektör sayısı 150'yi geçtiyse ve telafi edilemeyecek bir arıza görürsem de diski emekli ederdim.

Tarama hasar bulduğunda uzuyor. Ayrıca tüm sektörlerden okuma yaptığı ve doğrulamaya çalıştığı için hem CPU kullanımı yüksek olur hem de tarama uzun sürer.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı