Harddiskim çok yavaş!

Cevaplar için sağolun öncelikle taramayı yaptım sonuç bu ikincisi ssd yi bir ara düşüneceğim. Ama benim sorunum ssd alıncaya kadarki hdd çok yavaş ve onun sorununu çözmek tarama sonucu bu
Arkadaşlar benim Bad Sector taraması bu durumda sizce ne yapmalıyım? Bir de tarama neden 1 saat 47 dakika sürüyor?

Eki Görüntüle 352040
hızlı tarama yapabilirsiniz

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıw.PNG
    Ekran Alıntısıw.PNG
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
  • Ekran Alıntısıa.PNG
    Ekran Alıntısıa.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Ekran Alıntısıas.PNG
    Ekran Alıntısıas.PNG
    17,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Süre boyuta göre değişir. 1 TB yaklaşık 2.5 saat sürüyor. Ayrıca diskin çöp olmuş.

Şu an hala kullanıyorum, bakalım ne kadar gidecek.
Bir HDD için hızı normal. 7200RPM bir diske veya SSD'ye geçerseniz sorun çözülür.

O disk bende olsaydı Low Level Format ile yazılımsal sorunları bitirir HDD Regenerator ile o sektörleri kapatmayı denerdim. Hasarlı sektör sayısı 150'yi geçtiyse ve telafi edilemeyecek bir arıza görürsem de diski emekli ederdim.

Tarama hasar bulduğunda uzuyor. Ayrıca tüm sektörlerden okuma yaptığı ve doğrulamaya çalıştığı için hem CPU kullanımı yüksek olur hem de tarama uzun sürer.

Dediğinizi yaparsam sorunlar düzeliyor mu? Ayrıca ne gibi bir etkisi olur?

Bir HDD için hızı normal. 7200RPM bir diske veya SSD'ye geçerseniz sorun çözülür.

O disk bende olsaydı Low Level Format ile yazılımsal sorunları bitirir HDD Regenerator ile o sektörleri kapatmayı denerdim. Hasarlı sektör sayısı 150'yi geçtiyse ve telafi edilemeyecek bir arıza görürsem de diski emekli ederdim.

Tarama hasar bulduğunda uzuyor. Ayrıca tüm sektörlerden okuma yaptığı ve doğrulamaya çalıştığı için hem CPU kullanımı yüksek olur hem de tarama uzun sürer.

Yardımın için teşekkür ederim. Dediklerini yaptıktan sonra, HDD düzeldi sanki.

yeni.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı