Harddiskim kayboldu

taneraziz

Centipat
Yeni aldığım laptopta kurulumu yaptım, sizin makale ve videolara bakarak FreeDOS'u kurdum, SSD'ye kurdum. 1TB harddiskim ayrıydı ancak ne yaptıysam harddiskim kayboldu, aygıt yöneticisinde gözüküyor ancak disk yönetiminde yok, daha sonra format attım yeniden, kurulumda da gözükmedi, sadece SSD vardı. Lütfen yardım.

1TB SSD'yi DVD-R yuvasındaki Caddy'e mi yerleştirdiniz? Güç ve Sata kablosunu tekrar bir kontrol eder misin sök-yak yöntemi ile?
Devamında bu raporu paylaşmanızı rica edeceğim, bakalım HDD nerede görünüyor; AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi - Technopat Sosyal

Rehber burada; AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi - Technopat Sosyal

Disk Yönetimi sayfasında "Birim" sekmesi altında HDD'niz görünmüyor mu? Ekran görüntüsü alabilir miyim?

Adsız.jpg

Sol alt köşeye Aygıt Yöneticisi yazıp ilgili pencereden "Disk Sürücüleri" kısmına gelelim.
Resimde de görüldüğü gibi sağ tıklayıp tarama gerçekleştirelim. Listeye eklenen bir disk olursa haber edersin.

Adsız.jpg

Sol alt köşeye Aygıt Yöneticisi yazıp ilgili pencereden "Disk Sürücüleri" kısmına gelelim.
Resimde de görüldüğü gibi sağ tıklayıp tarama gerçekleştirelim. Listeye eklenen bir disk olursa haber edersin.

Eki Görüntüle 459993
sürücü.png

sorunda burda aygıt yön den gözükmesi ama sistemde yok hatta yeniden format attığımda windowsu koyacağım tabloda da yoktu ssd gözüküyordu sadece

Aygıtın üzerine gelip "Cihazı Kaldır" dedikten sonra akabinde boş bir alana tıklayıp "Donanım Değişikliklerini Tara" der misin? Bu işlemden sonra Disk Yönetimi sayfasını tekrar kontrol edelim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı