Harddiskin Girişi Ne Tür?

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar elimde şöyle bir HDD var ama bunun girişinin ne olduğunu anlayamadım acaba bu girişin adını bilen var mı?
Bir de bu HDD'yi laptopa bağlamak için ne yapmalıyım?

P00811-171307.jpg

Molex to USB direk çalışır. Ama sen bunu harici olarak sürekli kullanmayacaksın neticede eski bir hdd fotoğrafları yeni bir diske atacağını düşünüyorum. Bunun için set almak mantıklı değil diye düşünüyorum. Molex to USB bulmak biraz zor ama onun da çaresi bir tane kasa bilgisayar veya sadece bir psu yeterli.

Molex to USB direk çalışır. Ama sen bunu harici olarak sürekli kullanmayacaksın neticede eski bir hdd fotoğrafları yeni bir diske atacağını düşünüyorum. Bunun için set almak mantıklı değil diye düşünüyorum. Molex to USB bulmak biraz zor ama onun da çaresi bir tane kasa bilgisayar veya sadece bir psu yeterli.
Zaten kasam olsa bu kadar uğraşmayacağım ama laptop olduğu için yapacak bir şey yok.
Benim bir önceki mesajda gönderdiğim aletler işe yarar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı