Sadece direk kapandığı için yapar açılırken windows onarmaya çalışır iyi bir şey yani o.Şey bir kaç defa bilgisayarım, power supply yüzünden birden kapanmıştı. Ve harddiskim windows açılırken kendini çokca taramıştı. Sebep bu yüzden olabilir mi?
Sadece direk kapandığı için yapar açılırken windows onarmaya çalışır iyi bir şey yani o.Şey bir kaç defa bilgisayarım, power supply yüzünden birden kapanmıştı. Ve harddiskim windows açılırken kendini çokca taramıştı. Sebep bu yüzden olabilir mi?
HDD Yavaş ama bu kadar yavaş olması anormal, hatta takılyor ve işlemler aşırı yavaş. Eskiden böyle değildi.HDD kullandığın için olabilir mi yavaşlık ?
Başka bir şey yapmana gerek yok belirtiler kısa zamanda mavi ekran verip bir daha açılmayacağını gösteriyor verilerinizi kurtarıp yeni ya da ikinci el bir depolama alanı almanız.HDD Almadım ki, yıllardır vardı zaten. Biliyorum hdd yavaş, ama bu kadar yavaş olması, ve takılması anormal. Çünkü daha önce de kullandığım harddisk.
Peki ama bu harddisk kurtarılamaz mı? Yani Sağlının %0 olmasının sebebi yıllardır kullandığım için mi?Başka bir şey yapmana gerek yok belirtiler kısa zamanda mavi ekran verip bir daha açılmayacağını gösteriyor verilerinizi kurtarıp yeni ya da ikinci el bir depolama alanı almanız.
Yani belli bir süresi var tabii ama bence birden fazla ani kapanmalar.Peki ama bu harddisk kurtarılamaz mı? Yani Sağlının %0 olmasının sebebi yıllardır kullandığım için mi?
O programa çok güvenmiyorum. HDD Sentinel programında sağlığını paylaşınız.
Şuan bunun için bütçem yok, hdd alamam bile. Sağlığını yükseltmenin yolu yok mu sizce? Teşekkür ederim ilginiz için.Diskin durumu iyi değil. Bozuk sektörler oluşmaya başlamış. Aldığınız mavi ekranın disk kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Yeni bir disk almanızı tavsiye ederim.
HDD Regenerator ile sektörleri onarmayı deneyebilirsiniz. Belki sağlığı yükselir.Sağlığını yükseltmenin yolu yok mu sizce?
Ücretsiz mi o acaba? Merakımdan soruyorum başıma gelebilir.HDD Regenerator ile sektörleri onarmayı deneyebilirsiniz. Belki sağlığı yükselir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.