Harddiskteki Boş Alan Boyutnu Arttırmak

talha37373737

Hectopat
Katılım
23 Mart 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar technopat ailesi.

Sizlere bir sorum var, 1 TB harrdiskimde yer kalmadı, benim bılgısayarım paylaşmalı değil. Tek C diski var ve GTA V biliyorsunuz ki 60 GB boş yer istiyor. Benim 40GB yerim bos. Bu harddiskin yerine daha büyük bir harrdisk taksam, bılgısayarımdan herhangi bir program silinir mi?

Ben yerimi büyütmek istiyorum, ne yapmalıyım? Değişitiriyem mi? Değiştirsem bazı bilgiler Windows'un açılması, kullanılması ile ılgılı bılgıler gıder mı? Lütfen yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak yeni bir HDD ekleyebilirsin sisteme. Bu şekilde herhangi bir dosyan zarar görmez. Elindeki 1 TB'ı yenisiyle değiştireceksen diskin imajını almalısın.
 
En uğraşsız çözüm varsa DVD okuyucuyu çıkarıp internetten alacağın bir aparatla 1TB daha HDD eklemek olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı