Çözüldü Hardland 0xc000007b hatası | VCOMP140.DLL

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrRaperi

Hectopat
Hardland isimli oyunu çalıştırmaya çalışırken bu hatayı alıyorum, yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Adını ilk defa duyduğum VCOMP140.DLL adında bir dosyayı arıyor oyun.
  1. Media Go'yu Denetim Masası'ndaki Programlar ve Özellikler'den kaldırın.
  2. Microsoft web sitesine gidin ve Visual Studio 2015, Visual C ++ Redistributable indirin.
  3. Hem “vc_redist.x64.exe” hem de “vc_redist.x86.exe” dosyalarını seçin.
  4. Dosyalar indirildikten sonra kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  5. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra, Media Go web sitesine gidin ve Media Go'yu indirin.
  6. “Kaydet ve Çalıştır” seçeneğini seçip normal olarak Media Go'yu indirin ve kurun.
  7. “Sertifika geçersiz veya bozuk” diyen bir uyarı alırsanız “Yine de Çalıştır”ı seçin.
Adını ilk defa duyduğum VCOMP140.DLL adında bir dosyayı arıyor oyun.
  1. Media Go'yu Denetim Masası'ndaki Programlar ve Özellikler'den kaldırın.
  2. Microsoft web sitesine gidin ve Visual Studio 2015, Visual C ++ Redistributable indirin.
  3. Hem “vc_redist.x64.exe” hem de “vc_redist.x86.exe” dosyalarını seçin.
  4. Dosyalar indirildikten sonra kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  5. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra, Media Go web sitesine gidin ve Media Go'yu indirin.
  6. “Kaydet ve Çalıştır” seçeneğini seçip normal olarak Media Go'yu indirin ve kurun.
  7. “Sertifika geçersiz veya bozuk” diyen bir uyarı alırsanız “Yine de Çalıştır”ı seçin.

Çözüm
Bilgisayarımda Media GO diye bir program yok ve yukarıdaki linkte de Media GO desteğinin sonlandığı yazıyor. Bu sebepten Media GO içeren bütün adımları atlayarak dediklerinizi yaptım ve yine de sorunum çözüldü. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…