yigittt1208 Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #1 Hardline gainer (5kg) almayı düşünüyorum hangi aromasını alayım (çikolatalı hariç) deneyimliyen varsa yardımcı olabilir mi?
Hardline gainer (5kg) almayı düşünüyorum hangi aromasını alayım (çikolatalı hariç) deneyimliyen varsa yardımcı olabilir mi?
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #2 Gainer almani onermem ama ille de alacam diyorsan tek atimlik küçük paketleri oluyor, her aromadan al dene begendiginin büyüğünü alirsin
Gainer almani onermem ama ille de alacam diyorsan tek atimlik küçük paketleri oluyor, her aromadan al dene begendiginin büyüğünü alirsin
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.036 Çözümler 6 5 Mayıs 2024 #3 yigittt1208 dedi: Hardline gainer (5kg) almayı düşünüyorum hangi aromasını alayım (çikolatalı hariç) deneyimliyen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yiyebiliyorsanız o parayla normal karbonhidrat besinleri alın makarna patates pilav gibi.
yigittt1208 dedi: Hardline gainer (5kg) almayı düşünüyorum hangi aromasını alayım (çikolatalı hariç) deneyimliyen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yiyebiliyorsanız o parayla normal karbonhidrat besinleri alın makarna patates pilav gibi.