Hardline Whey 3 Matrix Base 908gr alınır mı?

Bütçe belli değil ama çok pahalı da olmasın.
https://www.supplementler.com/urun/hardline-whey-3-matrix-base-908-gr-11102
Benim aklımda bu var, uygun mudur?

Hocam işinize karışmak gibi olmasın istiyorsanız tabii yine alın ama kendim de önceden protein tozu kullandığım için yazmak istedim deneyimlerimi. 2 yıldan uzun süre kullandım protein tozu da kreatin de fakat son 1 yıldır ikisini de tamamen kestim ve ona vereceğim parayla D vitamini balık yağı ve magnezyum aldım inanın çok daha fazla kas gelişimim oldu ve günlük hayatta da çok daha iyiyim. Uykum daha az geliyor, sabahları daha hızlı ayılıyorum, spor sonrası kas ağrılarım çok daha hızlı geçiyor. Bunların haricinde bir de alırsan kafein hapı al çok lazım olduğunda günde 1 tane atarsın.

Hocam işinize karışmak gibi olmasın istiyorsanız tabii yine alın ama kendim de önceden protein tozu kullandığım için yazmak istedim deneyimlerimi. 2 yıldan uzun süre kullandım protein tozu da kreatin de fakat son 1 yıldır ikisini de tamamen kestim ve ona vereceğim parayla D vitamini balık yağı ve magnezyum aldım inanın çok daha fazla kas gelişimim oldu ve günlük hayatta da çok daha iyiyim. Uykum daha az geliyor, sabahları daha hızlı ayılıyorum, spor sonrası kas ağrılarım çok daha hızlı geçiyor. Bunların haricinde bir de alırsan kafein hapı al çok lazım olduğunda günde 1 tane atarsın.

Hocam peki proteini nereden elde edeceğiz?

Hocam peki proteini nereden elde edeceğiz?
Şahsen ben günde 5 yumurta ve 100 gram lor peyniri yiyorum istisnasız her gün. Tabii yemeklerden de ne varsa yiyorum oralardan da geliyor az buçuk yetiyor. Çok takma protein olayını protein tozunu bıraktığımdan beri en ufak eksikliğini yaşamadım kas kütlem de hala artıyor sorun yaşamadım yani hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı