Hardline whey 3 matrix vs Scitec

Hocam iki markanında aldıkları hammaddeleri kaliteli ona diyeceğim bir şey yok. Ancak burada filtreleme işlemleri önemlidir. WPC, WPI, WPH olarak 3e ayrılır. WPC yani whey konsantresi çoğu markada kullanılan filtreleme yöntemidir. WPI ise whey izolesi yüksek proteinli filtreleme yöntemidir. WPH whey hidrolize ise laktoz içermeyen bebek mamalarında kullanılan filtreleme yöntemidir. Bizim burada bakmamız gereken filtreleme yöntemi WPC ve WPI filtreleme yöntemidir. Scitec markasında WPC ve WPI kullanılırken Hardline'da ise WPC, WPI, WPH filtreleme yöntemi kullanılır. WPI filtrelemesi yani yüksek protein filtrelemesi Scitec'de bulunuyor. Bu yüzden benim tercihim Scitec. Ayrıca Supplementler firmasının sitesinden glisin oranına baktığımız zaman Hardline 445mg Scitec markası ise 308mg glisin kullanıyor. Glisin maddesi merdivenaltı protein tozlarında kullanılan protein oranını yüksek gösterme hilesidir. Bunlardan dolayı benim kesin tercihim Scitec.
Optimum ve weider hangi filtreyi kullanıyordu ?

Hardline kullanıyorumda fena değil duruma göre bigjoy almayı düşünüyorum veya scitec stok yapmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı