Hareket halindeki görüntüde yeşil veya kırmızı pikseller oluşuyor

Daha fazla  
Merhaba. Benim bilgisayarımda hareket halinde bir görüntü olduğunda (video, oyun ve mouse hareketleri gibi) piksellerde bozulma meydana geliyor. Genelde bu bozulmada pikseller yeşilleniyor. Ekran kartındadır problem diye ekran kartını çıkarttım ancak ekran kartını çıkartıp sistemi onboard bağlasam da sorun çözülmedi aynı şekilde devam etmektedir. Acaba sorun nereden kaynaklanmaktadır ve ben bu sorunu nasıl çözebilirim. Herkese hayırlı akşamlar.
Bilgisayarımın bileşenleri:
  • Ryzen 3 2200G işlemci
  • MSI GTX 1050 Ti ekran kartı
  • ASUS Prime B450M-K anakart
  • 16 GB RAM
  • BenQ GW 2270 Monitör

Screenshot_20190910-205823.jpeg
    Screenshot_20190910-205812.jpeg
    Screenshot_20190910-205752.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücülerini baştan kurmayı denediniz mi?

Mouse hareketlerini bilemiyorum fakat videolarda olan sorun kodeklerden de kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda bilgisayarda kodek paketleri veya o tarz şeyler varsa kaldırın. Sorun çözülmesi durumunda tekrar kurarsınız.
Özür
Merhaba. Benim bilgisayarımda hareket halinde bir görüntü olduğunda (video, oyun ve mouse hareketleri gibi) piksellerde bozulma meydana geliyor. Genelde bu bozulmada pikseller yeşilleniyor. Ekran kartındadır problem diye ekran kartını çıkarttım ancak ekran kartını çıkartıp sistemi onboard bağlasam da sorun çözülmedi aynı şekilde devam etmektedir. Acaba sorun nereden kaynaklanmaktadır ve ben bu sorunu nasıl çözebilirim. Herkese hayırlı akşamlar.
Bilgisayarımın bileşenleri:
Özür dilerim konuyu hortlatıyorum ama,çözebildiniz mi bende de oldu şuan problem?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı