Hareketli arka plan ile %90 CPU kullanımı virüs mü?

Zequre

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bir dosya indirmiştim ve bilgisayarım çok yavaşlamıştı sildim bilgisayarı yeniden başlattım yavaşlık düzeldi ama boştayken (sadece hareketli arka plan, Steam ve Discord açık) CPU GPU kullanımına bakma yerini açtığım anda CPU %90+ GPU %70+ gördüm ve 1 saniyede normale döndü ve her açtığımda oluyor. Virüs olabilir mi? (Kaspersky ve Windows Defender ile tam 3 kere tam tarama yaptım hiçbir şey bulamadı)

Merhaba. Ben bir dosya indirmiştim ve bilgisayarım çok yavaşlamıştı sildim bilgisayarı yeniden başlattım yavaşlık düzeldi ama boştayken (sadece hareketli arka plan, Steam ve Discord açık) CPU GPU kullanımına bakma yerini açtığım anda CPU %90+ GPU %70+ gördüm ve 1 saniyede normale döndü ve her açtığımda oluyor. Virüs olabilir mi? (Kaspersky ve Windows Defender ile tam 3 kere tam tarama yaptım hiçbir şey bulamadı)

Yok her bilgisayar da var o görev yöneticisinde. Olmayan bilgisayar bulursanız söyleyin hatta öyle yani. 3 laptop 1 kasa kullandım hepsi öyleydi.

Görev Yöneticisi değil. Adını bilmiyorum. Alt+r'ye basınca açılan “performans yer paylaşımı” yerinde oluyor.

Yani sonuç olarak aynı işlevi görüyor. Öyle bir şeyin virüs olma ihtimali bana göre çok düşük. Ki zaten tarama yapılmış bir de. Emin olabilirsiniz olmadığına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı