Hareketli Arka Plan Yapımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cikolatalikedi

Hectopat
Makaleler
4
Hareketli arkaplan yapmak için;
! Not bilgisayarınızın performansına bağlı sonuç gösterebilir bilgisayarınızın performansı düşük ise donmalar yaşanabilir emin değilim!

Selamlar birçok yerde okudum Wallpaper Engine satın almanız gerekiyormuş hareketli arka plan için bugün sizlere ücretsiz arkaplan yapımını göstereceğim
tamamen ücretsiz bir şekide.

1- Microsoft Store'u açıyoruz arama çubuğuna "Desktop Live Wallpapers" yazıyoruz ve indiriyoruz. (Uygulamayı Korsan İndirmeyiniz)zaten ücretsiz
1602783926680.png
2- Uygulama indirildikten sonra Google'ı açıp arama çubuğuna "(Bilgisayarınızın Çözünürlülüğü) GIF Wallpaper"yazıyoruz. Beğendiğinizi seçin.

1602784261924.png
Not! GİF olmasına dikkat edin ki duvar kağıdınız hareketli olsun.

3- GİF dosyasını indirin. Deskop Live Wallpapers uygulamasının sürümü sadece WMV dosya türüne izin veriyor. Bu nedenle GİF dosyasını WMV dosya türüne çevirmemiz gerek. Google'a giriyoruz arama çubuğuna "GİF to WMV" yazıyoruz ardından güvendiğiniz siteye girin ben GIF WMV Çevirme (Online ve ücretsiz) — Convertio 'den dönüştürdüm güvenilirmi bilmiyorum içinizde bir kuşku kaldıysa başka sitedende dönüştürebilirsiniz.

4- GİF dosyasını dönüştürdükten sonra indirin. Deskop Live Wallpapers uygulamasını açın ! uygulama muhtemelen görev çubuğunun sağ tarafındadır 2 kere üst üste tıklayın.Açılan sekmede "Browse Folder"'a basın. WMV dosyasını nereye indirdiyseniz orayı seçin. WMV dosyası karşınıza gelecektir dosyayı seçin.
1602784923365.png

5- Açılan WMV dosyasının üstüne tıklayın ve artık Hareketli Arka Plan'ınız hazır. :)

1602785198199.png

Video çekemediğim için arka planın hareketli olduğu gözükmüyor.

Sistem gereksinimleriniz uygulamayı kaldırıyorsa programı kurunuz aksi halde donmalar ve sistem hataları olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hareketli arka plan yapmak için;
Not bilgisayarınızın performansına bağlı sonuç gösterebilir bilgisayarınızın performansı düşük ise donmalar yaşanabilir emin değilim!

Selamlar birçok yerde okudum Wallpaper Engine satın almanız gerekiyormuş hareketli arka plan için bugün sizlere ücretsiz arka plan yapımını göstereceğim.
Tamamen ücretsiz bir şekide.

1- Microsoft Store'u açıyoruz arama çubuğuna "deskop Live wallpapers" yazıyoruz ve indiriyoruz. (Uygulamayı korsan indirmeyiniz)zaten ücretsiz.
Eki Görüntüle 7032592- uygulama indirildikten sonra Google'ı açıp arama çubuğuna "(bilgisayarınızın çözünürlülüğü) GIF wallpaper"yazıyoruz. Beğendiğinizi seçin.

Eki Görüntüle 703264not! GIF olmasına dikkat edin ki duvar kağıdınız hareketli olsun.

3- GIF dosyasını indirin. Deskop Live wallpapers uygulamasının sürümü sadece WMV dosya türüne izin veriyor. Bu nedenle GIF dosyasını WMV dosya türüne çevirmemiz gerek. Google'a giriyoruz arama çubuğuna "GIF to wmv" yazıyoruz ardından güvendiğiniz siteye girin ben GIF WMV Çevirme (Online ve ücretsiz) — Convertio'den dönüştürdüm güvenilir mi bilmiyorum içinizde bir kuşku kaldıysa başka siteden de dönüştürebilirsiniz.

4- GIF dosyasını dönüştürdükten sonra indirin. Deskop Live wallpapers uygulamasını açın! Uygulama muhtemelen görev çubuğunun sağ tarafındadır 2 kere üst üste tıklayın. Açılan sekmede "browse folder"'a basın. WMV dosyasını nereye indirdiyseniz orayı seçin. WMV dosyası karşınıza gelecektir dosyayı seçin.
Eki Görüntüle 703271

5- Açılan WMV dosyasının üstüne tıklayın ve artık hareketli arka plan'ınız hazır. :)

Eki Görüntüle 703275
Video çekemediğim için arka planın hareketli olduğu gözükmüyor.

Uygulamayı kapattığınızda arkaplanınız artık hareketli olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı