Uncl3Drew
Hectopat
Crackli al demiş oldun yani. Yoksa bir anda durduk yere crackli de bulabilirsin demez kimse.Ben korsan al demedim, korsan indir de demedim. Sadece crackli de bulabileceğini söyledim.
Crackli al demiş oldun yani. Yoksa bir anda durduk yere crackli de bulabilirsin demez kimse.Ben korsan al demedim, korsan indir de demedim. Sadece crackli de bulabileceğini söyledim.
Kardeşim, crackli al falan demedim. Sen gidip san andreas isteyen birine al diyip crackli de bulabileceğini söylersen teşvik mi etmiş olursun?Crackli al demiş oldun yani. Yoksa bir anda durduk yere crackli de bulabilirsin demez kimse.
Ben korsan al demedim, korsan indir de demedim. Sadece crackli de bulabileceğini söyledim.
Neyse hocam kapatalım konuyu, anlayan anladı zaten.Sonuç olarak herkes biliyor crack versiyonu olduğunu. "Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek." diye bir deyim var, bilirsiniz. Yaptığınız şey bundan farklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.