RX 9070XT ekran kartına işlemci önerisi

m3lihxdd

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
köle gibi çalışıp pc'sini yükseltmeye çalışan enayiyim :DDD
Hocam PC topluyorum ekran kartı olarak RX 9070XT seçtim ve işlemci arıyorum 2 tane.
Bir tane F/P çok pahalı olmayan işlemci
Bir tane de fiyatı çok fark etmeyen ekran kartı ile en güzel uyumu yakalayacak işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
F/P olarak 7500F.
Güzel uyumlu olarak oyun ağırlıklıysa 7800x3D, çok oyun ağırlıklı değilse 9700X.

F/P olarak 7500F.
Güzel uyumlu olarak oyun ağırlıklıysa 7800x3D, çok oyun ağırlıklı değilse 9700X.

Hocam F/P olan sadece simülasyon ağırlıklı oyunlar için kullanılacak. Diğeri daha yüksek bütçeli ise hem simülasyon ağırlıklı oyun hem de render işleri için kullanılacak yine de R7 7800x3D önerir misininz?

Hocam F/P olan sadece simülasyon ağırlıklı oyunlar için kullanılacak. Diğeri daha yüksek bütçeli ise hem simülasyon ağırlıklı oyun hem de render işleri için kullanılacak yine de R7 7800x3D önerir misininz?

Render da yapacaksanız 9700X daha iyi olur.

Senın ılacın 7700, 9700X ıle hemen hemen aynı performansa sahıp ve daha ucuz. 7800x3D render ıslerınde 7700 ve 9700X gerısınde kalırken fıyatı ıkısınden de yuksek. Oyun tarafında yuksek cozunurlukte zaten fark olmayacak.

Teşekkür ederim hocam cansınız.

Senın ılacın 7700, 9700X ıle hemen hemen aynı performansa sahıp ve daha ucuz. 7800x3D render ıslerınde 7700 ve 9700X gerısınde kalırken fıyatı ıkısınden de yuksek. Oyun tarafında yuksek cozunurlukte zaten fark olmayacak.

Hocam 7 7800x3D için soğutucu önerebilir misiniz kule veya sıvı fark etmez bütçe maksimum 5K iyi soğutsun yeter.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı