Monster Abra A5.
4 GB RTX 2050.
500GB.
16 GB (2x8GB) DDR4 1.2v 3200MHz.
Canlı duvar kâğıdı için kullandığın uygulamaya bağlı. Wallpaper Engine kullanırsan işlemcin çok az etki eder ama RAM kullanımı biraz artar. Tabii ASUS live wallpaper gibi uygulama kullanıyorsan hem GPU hem de CPU fazla olacağından ısınma fazla olabilir. Ayrıca ısınma miktari cihazınızın donanımına ve soğutma sistemine bağlıdır.
Canlı duvar kâğıdı için kullandığın uygulamaya bağlı. Wallpaper Engine kullanırsan işlemcin çok az etki eder ama RAM kullanımı biraz artar. Tabii ASUS live wallpaper gibi uygulama kullanıyorsan hem GPU hem de CPU fazla olacağından ısınma fazla olabilir. Ayrıca ısınma miktari cihazınızın donanımına ve soğutma sistemine bağlıdır.
Anladım hocam teşekkürlerIsıtabilir ama öyle çok etkiliyecek bir ısı olmaz. Ayrıca oyun oynarken v eya başka programlar ile uğraşırken duvar kâğıdı devre dışı kaldığı için sizi etkilemez.
Microsoft'un sayfasindan bir duvar kâğıdı uygulaması indirdim canlı duvar kâğıdı koydum CPU 70 çıkıyor duvar kâğıdıni kaldırınca 50/40 arasına düşüyor.
Anladım hocam teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.