Çözüldü Hareketli duvar kağıtları sistemi ısıtır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamit 13

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar canlı yani hareketli masaüstü duvar kâğıtları laptopu ısındırır mi yani boştayken?

Çözüm
Monster Abra A5.
4 GB RTX 2050.
500GB.
16 GB (2x8GB) DDR4 1.2v 3200MHz.

Isıtabilir ama öyle çok etkiliyecek bir ısı olmaz. Ayrıca oyun oynarken v eya başka programlar ile uğraşırken duvar kâğıdı devre dışı kaldığı için sizi etkilemez.

Microsoft'un sayfasindan bir duvar kâğıdı uygulaması indirdim canlı duvar kâğıdı koydum CPU 70 çıkıyor duvar kâğıdıni kaldırınca 50/40 arasına düşüyor.

Isıtabilir ama öyle çok etkiliyecek bir ısı olmaz. Ayrıca oyun oynarken v eya başka programlar ile uğraşırken duvar kâğıdı devre dışı kaldığı için sizi etkilemez.
Anladım hocam teşekkürler

Rica ederim. Ayrıca Steam üzerinden wallpaper Engine programını kullanabilirsiniz. Kaynak kullanımı aşırı azdır, en iyi uygulamalardan biridir. Tek sıkıntısı ücretli olması ama indirimler ile ucuza bulmak mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…